Emu aliejus su ylang-ylang, 100% natūralus

Nauja prekė

Emu Oil with ylang-ylang

Smulkiau

Turime

12,00 €

Apie prekę

Malonaus, sodraus kvapiųjų kanangų ir bergamočių aromato.

Tinka mišriai ir riebiai odai.

Nekemša odos porų.

Mašina odos riebumą.

Normalizuoja riebalų liaukų sekreciją.

Lėtina senėjimą.

Ypač regeneruoja odą.

Tonizuoja galvos odą, skatina plaukų augimą.

Netinka alergiškai odai.

Tinka vaikams.

Apie Emu aliejų (stručio taukus)

Šis aliejus savo sudėtyje turi didelį kieki Omega 3, 6 ir 9 rūgščių, kurių dėka oda intensyviai drėkinama, maitinama ir minkštinama.

Jie greitai įsigeria, nepalikdami jokių pėdsakų. Emu aliejaus (stručio taukų) priešuždegimines ir drėkinimo savybes galima paaiškinti remiantis jų sudėtimi.

Nustatyta, jog 70 proc. riebiųjų rūgščių, esančių aliejaus sudėtyje, yra nesočiosios, taigi itin efektyvios. Jame taip pat gausu linolio rūgšties ir olieninės rūgšties.

Gerai tinka sausai odai, užtikrina jos drėkinimą visai dienai, todėl taukai idealiai tinka kaip kosmetinė odos priežiūros priemonė.

Tai efektyvi priemonė ir probleminei odai. Dažniausiai riebalų turinčios kosmetinės priemonės problema yra jos sugebėjimas užklijuoti poras, tai skatina inkštirų susidarymą. Emu aliejus (stručio taukai) porų neužkemša ir atitinkamai, nesukelia inkštirų susidarymo.

Jis mažina odos uždegimus ir jautrumą egzemos atveju. Produktą galima tepti ant žaizdų pradinės epitelizacijos stadijoje. Jis mažina niežėjimą ir neleidžia susidaryti kaloidiniam audiniui (randams). Pastebėta, kad panaudojus Emu aliejų (stručio taukus) pooperacinių žaizdų ir nudegimų gijimas vyksta greičiau.

Pastebėta, jog Emu aliejus (stručio taukai) teigiamai veikia odos regeneraciją bei plaukų augimą. Eksperimentuojant nustatyta, jog daugiau kaip 80 proc. „miegančių“ plaukų folikulų tapo vėl aktyvūs. Todėl jie rekomenduojami plinkantiems žmonėms. Taip pat tinka nuo pleiskanų, stiprina plaukus, skatina augimą, mažiną slinkimą.

Ištirta, jog šis aliejus suaktyvina odos audinius atšiauriomis šalto klimato sąlygomis. Manoma, jog stereocheminės olieninės rūgšties savybės veikia apgrubusią, sausą odą, padeda jai tapti ją elastingai ir sveikai.

Viena iš svarbiausių Emu aliejaus (stručio taukų) savybių yra gebėjimas slopinti bakterijų dauginimąsi, tai leidžia kosmetikai ilgai ir gerai išsilaikyti neprarandant gydomųjų savybių.

Emu aliejus (stručio taukai) yra natūralus ir efektyvus odos drėkiklis, skatinantis odos regeneraciją. Vartojant juos oda tampa sveikesnė, skaistesnė.

Žmonės su egzema dažniausiai netoleruoja jokios kosmetikos.
Stručio taukai ne tik nedirgina, bet palengvina egzemos kamuojamų žmonių odos būklę, mažina niežėjimą, įsigeria į giluminius odos sluoksnius, drėkina giliai iš vidaus, nealergizuoja.
Produktas turi priešuždegiminį poveikį, palengvina simptomus esant žaizdoms, nudegimams, įpjovimams, randams, nutrynimams, įbrėžimams, nudegusiai, sutrūkinėjusiai, sausai, psoriazės ar dermatito pažeistai odai.
Gali būti naudojamas kaip natūrali priemonė skausmingų raumenų ar sanarių masažui.
Emu aliejus (stručio taukai) yra saugi, efektyvi odos priežiūros priemonė.
Jis yra netoksiškas, nesukelia alergijos, lengvai absorbuojasi. Jį galima naudoti net itin jautriai odai. Tereikia švelniai įtrinti odą. Pirmomis dienomis rekomenduojama naudoti kiek įmanoma dažniau, profilaktinei odos priežiūrai užtenka 1-2 kartus per dieną.

Šis aliejus veiksmingai palengvina simptomus esant sausgyslių patempimams, hemorojui, nudegimams, odos ligoms.

Taip pat patartina naudoti: • strijų prevencijai nėštumo metu; • odos dėmių, spuogų, randų bei raukšlių mažinimui (skatina odos regeneraciją); • egzemos, dermatito, psoriazės (žvynelinės) simptomų lengvinimui; • nudegus saulėje; • mažina nemalonius pojūčius įkandus vabzdžiams; • naudojami masažui, padeda nuraminti, atpalaiduoti skaudančius raumenis, sąnarius.

"Sveiko Grožio" Emu aliejus yra 100% natūralūs, nedezodoruotas, aukščiausios kokybės, taigi išsaugojęs visas savo vertingąsias savybes.

Tik išoriniam naudojimui!

Priedai

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko: