Natūralus aliejus su santalu masažui ir aromaterapijai „Body Oil Perfume Calm and Soft“, EVERGETIKON, 60 ml

Natūralus aliejus su santalu masažui ir aromaterapijai „Body Oil Perfume Calm and Soft“, EVERGETIKON, 60 ml

13,50 EUR

DPD kurjeris

nuo 3,50 EUR

DPD paštomatas

nuo 3,50 EUR

Skirtas visam kūnui.

Tinka visai šeimai.

Stikliniame buteliuke su dozatoriumi.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

Natūralus aliejus su santalu masažui ir aromaterapijai „Body Oil Perfume Calm and Soft“ yra skirtas visam kūnui.

Jo pagrindą sudaro stipriai maitinantys ir drėkinantys aliejai ir kvapnūs eteriniai aliejai.

Šis masažinis aliejus gali būti naudojamas visam kūnui, visai šeimai, nes sudėtyje tik saugūs žmogui ir gamtai ingredientai.

Kokybiškas kūno aliejus tinkamas išsitepti odą po pirties ar kiekvieną dieną po maudynių. Oda taps lygi ir švelni, pamaitinta ir pridrėkinta.

Natūralūs aliejai: saldžiųjų migdolų aliejus, kokosų aliejus, pirmo spaudimo alyvuogių aliejus iš Graikijos alyvuogių giraičių, jojobos (simondsijų) aliejus – lengvi aliejai, todėl pasitepus ant odos aliejus nepalieka riebumo pojūčio ir gerai susigeria, suteikia odai spindesio ir minkštumo, apsaugo nuo drėgmės netekimo.

SANDALMEDIS IR KITOS SUDĖTINĖS DALYS

Pelargonijų eterinis aliejus suteikia odai stangrumo, skaistina. Nuramina sudirgusią odą, padeda kovojant su spuogeliais.

Nerolio eterinis aliejus pasižymi kaip stiprus antioksidantas, saugo odą nuo kenksmingų oro ir aplinkos dalelių. Tai ingredientas, tinkantis ir jaunai odai, tačiau ypač vertinamas brandžios odos kosmetikos priemonėse, kadangi gali padėti sumažinti raukšles ir dėmeles, sustiprinti atsparumą išoriniams veiksniams.

Sandalmedžio eterinis aliejus pasižymi unikaliu, maloniu medienos kvapu, jis ramina, padeda susikoncentruoti ir pakelia nuotaiką. Seniau jis buvo itin vertinamas Rytų kultūroje, o šiuo metu – Europoje ir visame pasaulyje. Sandalmedžio kvapas – tai paslaptingas ir viliojantis aromatas, dar vadinamas „skystuoju auksu“ dėl savo vertingumo. Jis harmoningai sujungia visus kitus kvapus, jų neužgoždamas.

Pačiulių eterinis aliejus sudėlioja padrikas mintis ir padeda nurimti, sumažina stresą. Pačiulis gerai žinomas kaip orą valantis aliejus, veikiantis antibakteriškai ir apsaugantis nuo išorinių veiksnių. Padeda greičiau užgyti žaizdelėms. Pačiulis kvepia įsimintinai ir tai itin ilgai išliekantis kvapas, primenantis rytietiškus kvepalus.

Natūralus aliejų mišinys „Body Oil Perfume Calm and Soft“ sukuria ypatingą kvapą ir aromaterapinį pojūtį žmogaus kūnui ir mintims.

Tai puikus masažinis aliejus, kai jaučiama įtampa, nerimas, puikiai tinka išsimasažuoti vakare, nes eteriniai aliejai gali padėti nurimti ir švelniai atsipalaiduoti.

Produkto pavadinimas: Natūralus aliejus su santalu masažui ir aromaterapijai „Body Oil Perfume Calm and Soft“
Grynasis kiekis: 60 ml
Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (almond oil), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil “Cretan” extra virgin olive oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Grapeseed Oil), Tocopherol Acetate (vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Pogostemon Cablin Oil.
Tinka: Visam kūnui. Visai šeimai.
Laikymo sąlygos:  Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Graikija
Pagaminta: Graikija
Prekinis ženklas:  EVERGETIKON

Jums taip pat gali patikti

  Laikinai telefonu neteikiame informacijos.

Iškilus klausimams, kreipkitės el. paštu eparduotuve@gyduolis.lt