Natūralus aliejus kūdikiams su levanda „Natural Baby Care Oil Protecting and Relaxing with olive and lavender“,EVERGETIKON, 50ml

Natūralus aliejus kūdikiams su levanda „Natural Baby Care Oil Protecting and Relaxing with olive and lavender“,EVERGETIKON, 50ml

11,50 EUR

DPD kurjeris

nuo 3,50 EUR

DPD paštomatas

nuo 3,50 EUR

Natūralus aliejus kūdikiams su levanda „Natural Baby Care Oil Protecting and Relaxing with olive and lavender“, EVERGETIKON, 50 ml

Tinka kūdikiams ir visai šeimai.

Stikliniame buteliuke su dozatoriumi.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

Natūralus aliejus kūdikiams su levanda „Natural Baby Care Oil Protecting and Relaxing with olive and lavender“ – tai masažinis aliejus, tinkantis ne tik švelniai kūdikių odelės priežiūrai, bet ir visai šeimai. Jo pagrindą sudaro natūralūs ir kokybiški augaliniai aliejai.

100 % natūralios sudėties kūdikių masažinis aliejus.

Tai itin švelnus aliejus, raminantis ir atpalaiduojantis. Nuo pirmųjų dienų tėveliams rekomenduojama savo mažylius glostyti, mankštinti ir masažuoti. Kūdikio pilvo masažas su levanda ir ramunėle gali padėti sumažinti pilvo skausmus. Kūdikio viso kūno masažas namuose su šiuo aliejumi gali nuraminti įsitempusius raumenis ir sumažinti emocinę įtampą. Masažuodami savo vaikutį ne tik jį nuraminsite, bet ir sukursite ypatingą ryšį su kūdikiu. Rankų šiluma, švelnus levandos ir ramunėlės kvapas gali tapti maloniu ritualu po maudynių.

Šis aliejų mišinys tinka masažuoti visam kūnui, veidukui, galvytei. Lengvai įsigeriantys aliejai nepalieka riebumo pojūčio. Tepdami šį aliejuką kūdikiams galite būti tikri, kad tepate saugiu aliejumi.

Ramunėlės ir levandos mišinys suteikia raminantį poveikį, todėl vaikutis greičiau nusiramins, geriau miegos, o kūdikio odelė bus pamaitinta natūraliais vitaminais ir mineralais, gautais iš augalų sukauptų ekstraktų.

NAUDOJIMAS

Ant šiltų delnų užpurkškite nedidelį kiekį šio mišinio, sušildykite tarp rankų ir švelniais judesiais glostykite kūdikio odelę. Pradėkite nuo kojyčių, pereikite prie pilvuko ir krūtinės, vėliau prie rankų ir veiduko. Kūdikio odelė švelniai masažuojama, glostoma pirštų pagalvėlėmis.

LEVANDA, RAMUNĖLĖ IR KITOS SUDĖTINĖS DALYS
Levandų eterinis aliejus skatina įbrėžimų, žaizdelių gyjimą, minkština odą. Levanda savo šiltu gėlių kvapu nuteikia ramiai ir gali padėti lengviau užmigti ir ramiai išmiegoti.

Su levanda į aliejų įkomponuota ir ramunėlė. Moksliniais tyrimais įrodyta, jog masažai su aliejais, praturtintais levandų ir ramunėlių eteriniais aliejais, sumažina pilvo dieglių skausmus kūdikiams ir nuramina. Taip pat įrodyta, kad šie eteriniai aliejai tinkami ir yra itin naudingi atliekant kūdikių masažą, nes mažina įvairius skausmus, įtampą. Vaikai lengviau nusiramina ir ramiau išmiega per naktį.
Ramunėlių ekstraktas ramina sudirgusią odą, ją minkština ir veikia priešuždegimiškai. Todėl tai ypač puikus kosmetikos ingredientas žmonėms, turintiems jautrią odą, linkusią į dermatitą. Ramunėlių ekstrakte gausu vitaminų C, B ir kitų mikroelementų, drėkinančių ir minkštinančių odą.

Migdolų aliejuje yra vitaminų A ir E, gausų natūralių mineralų, mineralinių rūgščių, naudingų odos priežiūrai ir apsaugai. Sudėtyje naudojamas saldžiųjų migdolų aliejus, kuris yra visiškai saugus ir naudojamas maisto gaminime.

Medetkų aliejus gali padėti gydyti įvairias odos ligas. Medetkos pasižymi stipriomis antibakterinėmis savybėmis, kurios padeda kovoti su bakterinėmis odos įbrėžimų infekcijomis. Veikia kaip antiseptikas esant mažiems įdrėskimams, nudegimams. Prieš naudodami šį aliejų  mišinį įsitikinkite, ar nesate alergiškas medetkoms.

Vitaminas E taip pat yra šio aliejaus sudėtyje, jis yra jaunystės šaltinis. Vitaminas E stipriai drėkina odą, dar labiau sustiprina medetkų aliejaus gerąsias savybes. Veikia kaip atioksidantas, saugo odą nuo žalingo poveikio, drėkina, minkština, lygina raukšles epidermio sluoksnyje. Oda tampa elastingesnė.

Produkto pavadinimas: Natūralus aliejus kūdikiams su levanda „Natural Baby Care Oil Protecting and Relaxing with olive and lavender“
Grynasis kiekis: 50 ml
Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (almond oil), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil “Cretan” extra virgin olive oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Oil (calendula οil), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil.
Tinka: Kūdikiams ir visai šeimai. Visam kūnui.
Laikymo sąlygos:  Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Graikija
Pagaminta: Graikija
Prekinis ženklas:  EVERGETIKON

Jums taip pat gali patikti

  Laikinai telefonu neteikiame informacijos.

Iškilus klausimams, kreipkitės el. paštu eparduotuve@gyduolis.lt