Nauja Šaltalankių milteliai stiklainėlyje, Urbanfood, 80 g Padidinti

Šaltalankių milteliai stiklainėlyje, Urbanfood, 80 g

Nauja prekė

Šaltalankių milteliai tinka į sriubas, troškinius, salotas, kepinius, kokteilius, sultis, berti ant varškės ar į jogurtą.

Smulkiau

Turime

6,00 €

Apie prekę

  • Šaltalankiuose yra didelė koncentracija nesočiųjų riebalų (mononesočiosios ir polinesočiosios riebalų rūgštys), kurių vartojimas mityboje padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.
  • Šaltalankių odelės ir sėklos yra geras antioksidantų, flavonoidų, karotinoidų, nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis.
  • Antioksidantai: vitaminas C, vitaminas A, vitaminas E ir karotenoidai - apsaugo ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, neutralizuoja laisvuosius radikalus ir pašalina juos iš organizmo, gali paskatinti ląstelių atsinaujinimo procesus.
  • Šaltalankio milteliai gaunami žemoje temperatūroje džiovinant uogų išspaudas ir po to jas sumalant. 
  • Spalva - oranžinės, pereinančios į rudą.
  • Kvapas - švelniai rūgštokas.
  • Skonis - švelniai rūgštokas, tipinis šaltalankių.
  • Konsistencija - matosi sėklytės, aliejingi.
  • Visi URBANFOOD produktai gaminami laikantis geros gamybos praktikos reikalavimų.
 
✓ Veganiškas ✓ Be gliuteno ✓ Be laktozės ✓ Be konservantų 
✓ Be dažiklių ✓ Be pridėtinių sintetinių kvapų ✓ Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
GMO: GMO nėra
 
Kilmės šalis: Lietuvos ekologinis ūkis

MAISTINGUMO DEKLARACIJA:

Energinė vertė kJ/kcal

1899/452

Riebalai

16,65 g

Riebalų rūgštys: 
Omega 317,3 %
Omega 624 %
Omega 923,6 %

Angliavandeniai

54,97 g

iš kurių: cukrų, g

3,43

Ląsteliena18,1 g

Baltymai

20,5 g

Mononesočiųjų riebalų35,9 %

Polinesočiųjų riebalų

41,5 %

Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio.
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
 
NAUDOJIMAS: Milteliai pagardins kiekvieną patiekalą. Idealiai tinka į sriubas, troškinius, salotas, kepinius, kokteilius, sultis, berti ant varškės ar į jogurtą.
Pastaba: milteliai yra gaunami išdžiovinus šaltalankių uogas ir sumalus su visomis sėklytėmis, kadangi jose yra natūralaus aliejaus, nerekomenduojama miltelių berti į vandenį.
Panaudojimo būdai: gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
 
Atitikmuo: 1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g. šviežių uogų.
Sudedamosios dalys: 100% šaltalankio uogų išspaudos.
Grynasis svoris: 80 g.
 
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
 
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Priedai