100% natūralus datulių sirupas, RAW, 345 g Padidinti

100% natūralus datulių sirupas-karamelė, RAW, 100 proc. natūralus, 400 g

Nauja prekė

turime

5,99 €

Charakteristikos

Kilmės šalis Saudo Arabija

Apie prekę

Natūraliai susikristalizavęs datulių sirupas RAW.
Labai gardus ir natūraliai saldus.

Tinka saldinti karštus gėrimus, košes, kokteilius, tortus, padažus arba tiesiog valgyti kaip sveiką saldumyną.

Retenybė pasaulyje - neapdorotas (RAW) datulių sirupas. Neapdorotas nei chemiškai, nei termiškai, itin tirštas, sodraus skonio. Be jokių priedų ir konservantų. Tikro karamelės skonio.

Išspaustas tradiciniu būdu kaitrioje saulėje iš šviežių datulių.

Ieškote alternatyvos cukrui ar medui, o apie datulių sirupą - prabangų pirmykštį natūralų saldiklį - esate tik girdėję?
Mūsų datulių sirupas yra pagamintas iš 1 ingrediento - datulių - ir yra:

  • 100% natūralus,
  • Neskiestas, be jokių priedų,
  • Neapdorotas nei chemiškai, nei termiškai,
  • Be pridėto cukraus. Be konservantų. Be GMO.
  • Itin sodraus, išskirtinio skonio. 

Tinka ir žaliavalgiams, veganams.

Kadangi šis sirupas yra neapdorotas, su laiku natūraliai keičiasi jo konsistencija - jis tirštėja.
Maistinė ir energinė vertė (100g):
295 kcal/1249kJ,

riebalų 0 g,

angliavandenių 68 g (iš kurių natūralių cukrų 57,6g),

baltymų 1,3g,

druskos 0 g,

skaidulų 5,6 g.
Šis datulių sirupas ne tik išskirtinio sodraus skonio, bet yra vienas maistingiausių natūralių saldiklių.
Sirupe sukoncentruotas itin didelis kiekis datulėse esančių mineralų ir maistinių medžiagų.

Mineralų kiekis šiame datulių sirupe (100 g):

  • Kalcis 50.0 mg / 6.3% RPN
  • Magnis 84.0 mg / 22.4% RPN
  • Kalis 971.0 mg / 48.6% RPN
  • Fosforas 50.0 mg / 7.1% RPN
  • Geležis 1.5 mg / 10.7% RPN
  • Cinkas 2.1 mg / 21.3% RPN
  • Varis 0.3 mg / 27.0% RPN
  • Manganas 0.3 mg / 12.5% RPN
  • Molibdenas <50 mg / <100% RPN

Apie datulių sirupą, kaip tų laikų pagrindinį saldiklį, užsimenama jau senovės dantiraščių manuskriptuose. Vidurio Rytuose plačiai naudojamas jau tūkstančius metų. Yra šaltinių, rašančių apie datulių sirupo antibakterinį poveikį.
Datulių sirupu saldinami vaisių kokteiliai, karšti gėrimai, blynai, ledai, košės.
Naudojamas saldžiuose kepiniuose, padažuose vietoj cukraus, skanu valgyti tiesiai nuo šaukšto!
Norite skystos sirupo konsistencijos? Įpilkite lašelį karšto vandens ir išmaišykite.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko: