Naktinis veido aliejus su pankoliu ir kraujažole „Antispot Night Face Oil for blotches“, šviesinantis, EVERGETIKON, 30 ml

Naktinis veido aliejus su pankoliu ir kraujažole „Antispot Night Face Oil for blotches“, šviesinantis, EVERGETIKON, 30 ml

19,50 EUR

DPD kurjeris

nuo 3,50 EUR

DPD paštomatas

nuo 3,50 EUR

Naktinis veido aliejus su pankoliu ir kraujažole „Antispot Night Face Oil for blotches“, šviesinantis, EVERGETIKON, 30 ml

Stikliniame buteliuke su dozatoriumi.

local_shipping Iki nemokamo pristatymo* liko 50,00 EUR

Kiekis
Turime

Naktinis veido aliejus su pankoliu ir kraujažole „Antispot Night Face Oil for blotches“ tinka norint išvengti pigmentinių dėmių.

Padeda sureguliuoti odos pigmentacijos sutrikimus.

Jame esantis jūros pankolio aliejus didina odos stangrumą, lygina raukšles, pagerina odos spalvą ir nuramina sudirgusią odą.

Kraujažolė turi antibakterinių ir sutraukiančių savybių, ji apsaugo odą nuo uždegimų ir padeda kovojant su smulkiais kapiliarais.

Naktinio aliejaus sudėtyje esantis citrinų žievelių aliejus valo odą, mažina uždegimus, reguliuoja odos riebalinių laukų sekreciją, sutraukia poras.

Į uždegimus linkusiai jautriai veido odai padeda medetkų aliejus, savo gerosiomis savybėmis papildantis sudėtyje jau esančius aliejus.

PANKOLIO ETERINIS ALIEJUS IR KRAUJAŽOLĖ

Pankolio naudingosios savybės yra žinomos nuo senų senovės. Kretos moterys gamindavo kaukes su pankoliu, kurios suteikdavo odai skaistumo ir lygumo. Pankolis naudojamas kosmetikoje jau seniai, kremai su pankolio aliejumi didina odos stangrumą, lygina raukšles ir gerina odos spalvą. Pankolis mažina pigmentacijos dėmes.
Šiame veido aliejuje yra ypatinga sudedamoji dalis – kraujažolė. Tai augalas, kuris naudojamas odos priežiūroje jau šimtmečiais, dėl savo puikių savybių gali padėti odai atsinaujinti, greičiau užgyti. Labai svarbu, kad kraujažolė mažina veido odos raudonį, sudirgimus, padeda riebiai veido odai. Nuramina, minkština ir sureguliuoja odos riebalų balansą.
Veido aliejuje gausu natūralaus vitamino C. Medetkų aliejus, mėlynių ekstraktas, greipfruktų ir citrinų žievelių ekstraktai, rožė, ladanas, ramunėlė sujungti į vieną produktą, saugantį ir stiprinantį odą, kuris padeda odai greičiau atsinaujinti. Reguliariai naudojant (dėl greito odos atsinaujinimo) oda skaistėja, sumažėja veido pigmentinės dėmės.


Naudojimas: nedidelį kiekį šio naktinio aliejaus švelniai tepti ant drėgnos veido odos ir palikti nakčiai.

Produkto pavadinimas: Naktinis veido aliejus su pankoliu ir kraujažole „Antispot Night Face Oil for blotches“, šviesinantis
Grynasis kiekis: 30 ml
Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil “Cretan” extra virgin olive oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Oil (calendula οil), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, blueberry extract, Beeswax, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol Acetate (vitamin E), Sea Fennel Essential Oil, Achillea officinalis, Rosmarinus Officinalis, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Rose damascena flower extract (rose concrete), Cistus Landaniferus.
Tinka: Pigmentinių dėmių profilaktikai.
Laikymo sąlygos:  Laikyti vėsioje, nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje.
Kilmės šalis: Graikija
Pagaminta: Graikija
Prekinis ženklas:  EVERGETIKON

Jums taip pat gali patikti

  Laikinai telefonu neteikiame informacijos.

Iškilus klausimams, kreipkitės el. paštu eparduotuve@gyduolis.lt